ysven

Alla inlägg under april 2008

Av Yvonne - 16 april 2008 20:47

Halva veckan gjord, alltså. Har jobbat och sovit bara känns det som. Nu har jag två "mornar", och i morgon åker jag med R. KANSKE jag får tillbaka bilen i helgen. Det skulle behövas, för jag ska jobba på söndag åxå. V kanske vill ha sin bil i helgen, och på fredag åker R,H till Finland.

Igår när jag kommit hem och satt i köket och pratade i telefon, så skramlade det till å altan, ???? JO, det var Hunden Ricko som hade gnagt hål i stängslet och haft en riktig heldag ute på byn,. Nu kom han hem och, ja inte ville han precis, men in i buren hamnade han i alla fall. Å han lyckades inte ta sej ut idag...haha.

Ikväll har jag suttit hos V ett tag, (hon ville bjuda på en...) när jag var upp med bilen. Och, ja...nu är det väl sängen!!?..ska upp 04,15.  GoNatt.

Av Yvonne - 13 april 2008 10:26

Jo, (älste sonen) sugen på våfflor kan jag tro, men SNÖ??? Varsågod, här finns det!! Men inga våfflor på ett tag, järnet är slängt, det var en spricka i det så nu måste vi ha ett nytt.

OM vi hade haft bil idag, så kunde vi åkt och hälsat på alla lötabor, för här kan man inte göra nåt utomhus...ingen ide..väntar på våren!! Vi har en riktig lathelg alltså. Nä, får väl kolla deklarationen i stället.


Av Yvonne - 12 april 2008 19:49

´Ja, inte har vi gjort mycket heller. Det blev i alla fall våfflor, med grädde och blåbär, hjortron å jordgubbar. Så har jag fixat en mail till E, om han nu lyckas hålla den igång den här gången. Fagersta ligger ca 37,6 mil härifrån, om man inte genar..då blir det ca 10 mil kortare.

Så var de med det. Nu blir det väl lite TV då.

Av Yvonne - 12 april 2008 11:07

Jo, det är lördag och vi tänker inte göra nåt!!! E har skruvat fast vikdörren till tvättstugan så har vi varit till J;s stuga å letat borttappade nycklar. vi hittade dom, och fru J blev glad. Det finns en massa kläder att stryka, kanske det blir nåt sånt. Till veckan ska E till Fagersta å jobba, hur långt är det dit då?? I dag tror jag att det blir pannkaka till middag, eller våfflor, jätteonyttigt, men gott!!

Igår fick jag hem en klänning med posten som jag glömt bort, den har varit restad, en sommarklänning, så igårkväll hade jag sommar. Det blev ju mörkt ute så man såg i alla fall inte snön!

Nu ska jag koka lite kaffe..å ta fram muffins..."på måndag ska vi börja banta"...hihi.

Av Yvonne - 9 april 2008 20:58

men det är väl det enda....Snö (2dm idag), utan bil (vattenpump 3500), äter fel, kommer hem sent å hinner inget hemma, kväll igen i morgon, E missat ett jobb närmare hemma,....klagomuren .....får väl lägga mej å läsa en ny tidning. Det FINNS  ju saker jag är nöjd med å, fast inte så många idag!!


Av Yvonne - 8 april 2008 21:27

Inget besked om bilen idag..?? Och snö ska det bli igen. Jag har duschat, tvättat, tittat på Äntligen hemma, matat hundar å kattor....nu ska jag lägga mej...i morgon ska jag till frissan. GoNatt!!!

Av Yvonne - 7 april 2008 20:02

Igår solade jag, och vi brände skräp, och R & H och vi satt på altan och trivdes, ( fast solen hade försvunnit då ). NU...SNÖAR det...och jag har lånad bil och vägen är SKIT !!! I morgon får vi veta om det är lönt att kosta på bilen...ÄR DE NÅN SOM VILL KÖPÁN ????

Förkylningen håller på att ge sej i alla fall, behöver inte gå med en näsduk i näven hela dagen längre, och hostan är nästan borta. Har coccilana kvar till nästa gång.

Nu ska jag titta på AnnaPhil!!!

Av Yvonne - 5 april 2008 19:00

Sådärja, tack för hjälpen Maria...inte helt lätt för en virrig mattant att börja blogga..fast jag har ju gjort det förut på Laura. Men det var ju ett tag sen. Har jobbat idag, Birgitta å jag, snärjigt å dagen bara försvann.

16 timmar komp blev det!!!!!!!!!

Det var 24 grader varmt på altan när vi kom hem, så där satte vi oss med en "drink" som en grogg kallas. Senare ikväll kommer ev  robban å helena.

Min bil är nu dragen till stefano i torpshammar...hoppas han tittar på den fort....långt att gå till jobbet.!!!  Nä, nu ska jag ut å synda.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2008 >>>

Klocka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards