ysven

Alla inlägg under maj 2011

Av Yvonne - 14 maj 2011 11:18

Ja, idag blir det nog en innedag riktigt. Regn å regn!!

I går var jag till frissan och fick ny kortare frisyr och ny färg. Vi hade bestämt med L & B att vi skulle gå en promenad med hundarna på kvällen. Vi sjutiden gick vi, det var ett lätt duggregn, men vi bestämde att gå där vi hade tänkt i alla fall. Det började regna lite mer efter en halvtimme, och vid åtta, när vi var drygt halvvägs, började det spöregna. Vi kom hem vid halv nio....DYNGSURA...in på underkläderna. Men skönt var det i alla fall. Det blev till att torka hår och krypa in i nya Ziperallen.

L & B återkom sedan dom varit hem och bytt kläder...vi skulle ju fika muffins efter promenaden :-)

     

Och fruktsallad.......

          Får väl inta soffan ett tag igen.







Av Yvonne - 13 maj 2011 07:57

Eftersom det är 13 maj i dag så får det bli ännu en bild från.................

  13 Maj 2006 







Av Yvonne - 10 maj 2011 09:18

Ja då har det gått en helg igen. Vi har väl mest varit ute. Det blev lite elda skrot den här helgen med. Och gemensamma middagar. Torsdagkväll bakade jag en massa, fredag åkte vi och handlade, tänkte fortsätta baka då, i det dåliga vädret, men det blev bara pizzatillverkning för sedan sken det upp ute. Vi satte oss ute och tog ett glas vin. Sedan kom B och L och gjorde oss sällskap på atan. lördag var vi ute , och på kvällen åt alla middag här. Söndagen var riktigt varm...man blev lat. Men vi tog en promenad till sjön med hundarna igen...samma som fredag å lördag. Fikade och åt middag hos B och L.

Senare på kvällen gick vi en långpromenad och letade reda på gamla badplatsen på Naggen. Genom skog och myr kom vi till slut rätt. Dennis och Kristin badade...klockan var väl runt 21,00.

                        En lång skön promenad.

Så blev det måndag igen...Eilert for på jobb och jag jobbade. VARMT var det i går, jag blev så slö när jag kom hem. Hade som vanligt tänkt en massa jag skulle göra, men det blev en tupplur på altan. Jag hade också glömt mobilen när jag åkte och jobbade, och såg att AF hade ringt. Nu har man lite bryderier......men jag har nån vecka att fundera och bestämma hur jag ska göra. Första helgen i Juni ska jag jobba på Ålsta i alla fall.

På kvällen tog Birgitta och jag en tur med Eskil till sjön, och sedan en rask promenad med stavarna. Sedan var det dax för "Himmelblå".

Nu ska jag nog ut i solen på min lediga dag, det verkar bli sämre med sol till helgen....tyvärr.  







Av Yvonne - 6 maj 2011 08:49

  13 Maj 2006.

Av Yvonne - 2 maj 2011 15:25

GoMidda. Då var man allena igen. Jag tycker inte om detta hattande. Fullt hus och sällskap ett par dagar...och så jättetomt en vecka. Jag blir så handfallen ett tag, vet inte vad jag ska göra fast det finns....jodå, det finns ALLTID nåt att göra. När jag kom hem i dag försökte jag få kontakt med någon på AF....glöm det på en Måndag. Så det får väl bli i morgon då. Tog mig en stavpromenix, och snart ska B och jag besöka gymmet efter två veckors uppehåll.

  Vidar

  Leo

Vi var nröver Bygden i går och träffade lite barnbarn.

    Sovande och vakna.


     

                                                  
           Och maskletande


   








Av Yvonne - 2 maj 2011 15:22

 

GRATTIS Christine 24 ÅR i Dag   







Av Yvonne - 1 maj 2011 12:06

Slutet på april var det sommarvärme, +22 på dagarna. Nu har jag slagit på värmen inne igen, ca -7 ute och mulet och grått. I morse var det till och med vitt ute..det hade snöat i natt. Men det försvann ganska fort.

Vad blev det i går då ? Jo, jag städade garderober och Eilert var nere i skogen och kapade upp vindfällen. Han avslutade den resan med att fastna med foten i kopplinge och ramla ur traktorn och skrapa upp ansiktet. Kom in med blod rinnande från näsa och ena kinden, glasögonen fick sig en knäck med.  Jag pratade i telefon med B när han kom in..."jag sätter på kaffe, kom hit å fika" sa en lätt chockad B. så efter lite plåstring åkte vi dit och fikade. Sedan hem och fixade lite middag och satt på altan sedan innan vi skulle gå på bingon. Just när jag bytt från solklänning till varm tröja och vi skulle gå så kom Stig och kidnappade oss i stället...ingen bingo här inte. Vid halv tio gick vi ner till brasan för att tända den. inte kom det mycket folk inte...men vad gjorde det, inte nå! 


 

         


  Så var den dagen över. I dag ska vi gräva upp lite jordgubbsplant och dela ut. Åka ner till bebyggelsen med en del på eftermiddagen. Om det inte blir för sent så blir det nog gymmet i kväll. Det är två veckor sedan nu, pga att jag har varit lite klen, det har även varit andra förhinder, men nu känns det som att det är dax igen....Hej å Hå.....

Nä, nu kommer det kaffeåkubbfrämmande, så det får bli Goddagens då.







Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Klocka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards