ysven

Alla inlägg under mars 2009

Av Yvonne - 13 mars 2009 21:57

..men när vi kom efter att jag slutat jobba så var dom inte hemma. Sååå, då fick vi åka dit idag istället.


Nu var dom hemma. Moa fick sin snowracer, (att dela med syrrorna), vi fikade och Molly spydde....shit...magsjuka!! Jaha, klädde på barnen för att testa racern, var ute ett tag, Matilda somnade i vagnen, Moa ville in och äta godis och Molly ville in och spy......vi åkte hem.




Undrar om det sticks?

Matilda å Moffan.

Hemma så körde jag mannen till sin andra(?) favorit...DB, nu renoverad och hemkörd till gården igen. Lagade middag, rosépepparbiff, och damp sedan ner framför tv;n. Nu ska jag lägga mej å läsa den fterlysta tidningen som äntligen dök upp idag.    Moa. 







Av Yvonne - 11 mars 2009 18:39


idag igen.     







Av Yvonne - 11 mars 2009 17:45


Och medan jag gör det tänkte jag plåga folk med en sommarbild.

I ugnen har jag kycklingben med banan, äpple, mango/currykrydda, vitlökspeppar, salt, soja,smör å lite grädde. På spisen "kladdris", och så sallad. Nu är det klart...så, go´midda.

                                                  
          







Av Yvonne - 10 mars 2009 19:28


å snöar å snöar å snöar.....om vi får loss nån bil ur snödrivorna i morgonbitti så ska vi på jobbet, det är Robban som kör den här veckan och han har ju nedförsbacke till vägen..hahaha. Jo, traktorn står också därborta..obrukbar för tillfället, med en trasig oljepump, lämligt nog. Varför går allt sönder samtidigt??? och när börsen är tom?? Så här hemma har man en frustrerad Ellert som inte kan ploga, eller laga otyget.

                                                  
                       







Av Yvonne - 8 mars 2009 14:16

Snö och blåst!! Har fått nog av sånt den här vintern. Idag hade jag tänkt städa upp ute på altan, plockade bort julsakerna där igår..(hmm, lite sent).

MEN..inte i det här vädret! Det var det som blev kvar igår efter städningen inne, så toaletten och altanen skulle vi ge oss på idag. I stället har jag tvättat (idag också) och gjort semlor till fikat. Och Eilert ligger på soffan. Ja, han har faktiskt bytt ett läckande rör i tvättstugan, och igår flyttade han på snö hela dan så den nya skulle få plats...(hihi).

Tvättmaskinen vi lånat funkar jättebra, skönt, funderar på om man skulle ha både tvätt ock tork nu sedan men.....


Ja här ser ni mitt senaste fynd från Dollar, två ljusstakar (vad annars?)

Så mycket mer blev det inte den här gången, lite muggar å godis å strumpor å sånt. Näe, nu vill jag till ett annat Dollar..Hudik, Söderhamn, Strömsund ska vara bra. Det får väl bli nån utflykt nån gång. Å MariaG, din gps då?? har den missat Naggen? Ok, de blir väl lite bättre fram mot våren då vi har tinat upp. Nu får jag väl roa mej med att skura toaletten så länge. Det är SÅ kul att kliva upp på morgonen och sätta sej med en kopp nykokt kaffe i ett nystädat hus, jag NJUUTER då. Helst ska de vara lördagmorgon, kaffe, tända ljus, korsord och "ring så spelar vi" på radion. Men det dög med söndag också.         











Av Yvonne - 5 mars 2009 17:08

som jag lovade. Har varit ganska lat idag. Den här förkylningen eller vad det är vill inte ge sej riktigt. Jag har haft skrivbordsjobb, strukit klädhögen, bäddat, och suttit framför den här apparaten ganska mycket. Orken är liksom borta än, den där som gör att det blir städat å så. I morgon blir det inget gjort heller, då ska vi till Ljusdal med lille wilmer till vet. Och en sväng till Dollar då så klart..och Delins, och den där andra affären..ni vet..den som har flytande medicin. Sedan hem och ner till Viskan med audigrejor, och så tänkte vi hinna till storbarna en sväng. Har fått låna en tvättmaskin så länge av M&J. Den ska vi testa ikväll.


Amelia surrkuse Lucas lillebror


Simone stökmaja


Lite inköpta prylar



Och mera inköpta prylar. Ja inte katten wilda, hon blev bara med ändå.

visst är dom fina!? Det kanske blir fler om jag hinner dit medan dom finns kvar.

Nu ska jag nog lägga mej i soffan ett tag....  







Av Yvonne - 4 mars 2009 20:20

Vi for ju till staden i morse, men på vägen ner stannade vi i Viskan för att kolla på en bil som Eilert sett en dag när Anders och han var dit i ett ärende. Det slutade med att resan fortsatte i en Volvo....det gick väldigt fort att byta bil, och audin blev liksom kvar där skitig å dan som han var. Skönt å bli av med den.

Snabb sväng till ikea och birsta city, sen hem till Sandra för att träffa Lucas som blev en månad precis idag...och Amelia naturligtvis. Där fikade vi, och sedan blev det Willys och mat, och så en tur till Andre och Simone, Lisa jobbade tyvärr. I morgon blir det bilder på lite av varje, nu ska jag kolla på tv.    å fika lite. 







Av Yvonne - 2 mars 2009 20:44

mmmm, fick en kommentar att jag inte skrivit på en vecka, så... jag skrotar väl ihop nåt ikväll då. Ibland blir det bara för mycket....orkar inte ens slå på datorn på kvällen. Så, idag har vi haft en sån där dag på jobbet då vi har suttit med planering, ätit på Bykrogen , och haft lite data på em.

När jag kom hem ...blev jag LITE förgrymmad!!! INGET hade hänt inomhus, trots att maken varit hemma! NÄÄE, den förbannade snön var väl viktigare att få bort.....hos andra än oss. Mooorr....inte ens diskmaskinen var urplockad. SÅÅÅ, det var väldigt tyst när vi åt middagen som JAG lagade när JAG KOM HEM!!!!!. Är det nån som känner igen sig?

Lugn...människa...lugn...du är ledig nu sen i...wow...hela fem dagar, och ska få åka till STADEN på onsdag. Måste nog köpa ny tvättmaskin och ny micro, för dom äro trasiga.-.(money, money, money). Så ska vi kolla på en bil....behöver en annan, bättre.(money, money, money) MammaMia.

Behöver VÄLDIGT MYCKET VIN.!

eller nåt annat som kan lugna nerverna!!

  










Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Klocka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards