ysven

Alla inlägg under maj 2008

Av Yvonne - 7 maj 2008 20:02

JOOO, mat ja..nu när E är hemma på veckan så måste jag ju laga middag, och vad gör man ?? Har glömt. Ikväll blev det potatis och ägg och sill. Jag lagar ju bara mat på helgerna nu för tiden. Så nästa vecka är det lugnt igen, då ska han till Motala. Fil hela veckan lång!!


Av Yvonne - 6 maj 2008 19:44

Äntligen ska jag få mina sommardäck pålagda...det sker just nu!!! 

Ja, det är ju inte jag som fixar det, då satt jag väl inte här. Näe, jag ska gå å duscha snart...tidig morgon i morgon. Jag slog av värmen i helgen, men ikväll fick jag nog ta och slå på igen......men det blir bara tills solen tittar fram riktigt igen och dörrarna står öppna. Nu är sjön alldeles isfri, så då kommer värmen.

Inte så mycket att säja om dagen...jag har jobbat! Inte mycket mer med dé. Kommer hem och slänger mej i rökstolen..( ja, eva, det höll i 2 månader.) ...för jag har inget sånt med mej på jobbet, en liten förbättring!

Lite mat, (åtminstone den här veckan, E är hemma), och lite TV ibland, och lite dator, och sen go´natt. NU, ska jag duscha!!

Av Yvonne - 4 maj 2008 18:10

vitsippor..det som är kvar

...och krattat och krattat hela dan. Så nu är vi ganska nöjda. Kul är det i alla fall när det blir fint. Vitsipporna har ju traktorförarna lyckats halvera i vinter, men dom tar sej väl! Annars har ju sorken varit framme och halverat gräsmattan...men den tar sej väl den å!!!

Och nu håller sjön på att gå upp, i morgon är det nog helt isfritt. Solen skiner, och det är svårt att hålla sej inne..så nu tänker jag gå ut ett tag till!!!

Av Yvonne - 3 maj 2008 19:43

..ja, och maken sover ishockey. Annars har vi varit och handlat lite, lämnat kvarglömda grejor och lite godis hos barnbarn, tvättat, hämat upp en traktorvagn från skogen, lagat en fiskrätt från icas sida som jag piffade upp med lite kräftstjärtar. Gott. Och suttit på altan emellanåt. Hyfsat väder, får väl kratta klart imorgon...kanske. Annars har jag ju en massa strykjobb här inne..ifall det blir regn alltså. Måste kanske baka lite också...e.v. blir E på hemmaplan till veckan, och ska ha mackor med på dagarna, vi får väl se. Ovant att ha honom hemma varje kväll i så fall.

Hoppas jag får en bild på Maia och hennes nya frissa i morgon.

Nu ska jag endera väcka den hockeyintresserade maken eller slå på ett annat program på TV:n.

Av Yvonne - 2 maj 2008 20:01

hadde dom igår...

Av Yvonne - 2 maj 2008 19:33

Då var det gjort..deklarationen alltså. HUR det gick, vete den lede.

Ok, igår kom äldste sonen med familj, och dom for hem på em. idag.

Vi hade nog ganska trevligt tror jag. Lilla E skulle först stanna kvar, men ville nog med hem till slut i alla fall. Och glömde ju lite saker här.

Krattningen är snart färdig...idag blev det inget sånt, och imorgon kanske det blir "staden". Måste handla saker till sommardäcken, och gratulera en ettåring. Det regnar ute nu, lika bra det så försvinner den sista snön.

Snart blir det " Så ska det låta" fredagsnöjet....haha. Just nu sitter E och T och snackar älgjakt....hmmm. Jaja, det blir nog en tidig kväll i alla fall.

Och GRATTIS Christine på födelsedagen!!!

Av Yvonne - 1 maj 2008 11:24

Då var den klar.

Av Yvonne - 1 maj 2008 08:57

Jo, det blev en liten brasa i alla fall. Först bingo och sen en liten brasa. Å sen lite dans.  Fint väder, synd att det inte fortsatte idag. Med så dåligt är det inte, man kan vara ute. Nu ska jag göra klar smörgåstårtan.  Bilder; lilla brasan, E och Christer på Hyddan.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Klocka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards