ysven

Alla inlägg under maj 2008

Av Yvonne - 17 maj 2008 22:01

Stykhögen är borta, under den (dom) hittade jag igen en stol, ett golv, en symaskin och en lamineringsmaskin. Länge sen jag såg dom sakerna. Så nu har jag börjat tvätta igen! På em. gjorde jag upp en brasa i kaminen, guuud va varmt å skönt det blev. Efter middagen åkte vi ut i skogen och tittade på maskinen som E ska börja köra om nån vecka. Vi knäppte kort på den som vi skickade till "brumbrumT". Han skulle få titta på den i morgon sa mammaM. Och nu har vi en lugn skön kväll, kollar på TV (Lasse Stefanz).

Tur att vi inte åkte till de nyinflyttade som vi hade funderat på...där är nog med folk ändå....å det gillar vi inte, för mycket folk alltså.

Så nu ska jag gå tillbka till tv-soffan.


Av Yvonne - 17 maj 2008 10:26

Igår morse snöade det igen när vi for på jobbet. Som tur är har det inte stannat kvar, men kallt är det. Efter jobbet for vi till Ljunga för att vara barnvakt till en vattkoppsE och snorT. Föräldrarna skulle till staden. Vi åt lite middag, och sen for vi och handlade. Efter det blev det bolibompa med godis å sånt. VattkoppsE somnade snabbt efter lite bus med  favvoE. SnorT sjöng en timme i sängen innan det blev tyst. Ingen konst att "passa" dessa två..bara kul.

I alla fall så kom vi hem ca 22,30. Då bakade jag kaffebrödet till dagens styrelsemöte, (som pågår nu). Upp tidigt i morse, E dammsög medan jag duschade. Sedan blev det min tur..att torka golv å fixa till så att vi kunde släppa in lite folk. Precis när det var dukat och kaffet stog på bordet knackade det på dörren...yes, vi hann!!!

Så resten av dagen ska jag ge mej på strykhögen, och sedan kanske vi tar en tur till Ånge för att titta på de nyinflyttade i huset. Men först har E ett möte till, men inte här. Vidare rapport ikväll.....

Av Yvonne - 15 maj 2008 19:41

Så det blev inget i dag heller....städat.

Av Yvonne - 14 maj 2008 20:07

I kväll är jag ensam hemma. E har åkt för att träffa sin nya arbetsgivare (blivande). Jag hade tänkt att jag skulle duscha, damsuga, plocka undan all ren tvätt som skrotat överallt (har bara tvättat och tvättat), plocka undan alla onödiga saker som ligger här och där, frosta av en frys, torka golv, osv.

Hmmm...jag har duschat, lagt på ren duk i köket och rättat till två kuddar!!!

Alltid något. Ute är det kallt och regnigt, och igår beställde jag en ny gräsklippare, (optimist!) På jobbet har jag gjort fyra tårtbottnar till avslutningen, fikat och suttit vid datorn..och helt plötsligt var klockan halv fyra och "taxin" stog utanför och väntade. Vart tog den dagen vägen??

Nu ska jag läsa min nya Allas, resten finns nog kvar i morgonkväll, men då måste det bli av!!

Av Yvonne - 12 maj 2008 18:12

....inget vidare!! MEN, nu är den avverkad, åtminstone jobbdelen av den. Sitter och väntar på maken, maten är klar i ugnen.

Jag var inte den enda som var trött å less i morse..det fanns MINST en till som gnällde lika mycket!! HAHA....på jobbet alltså! Vet inte varför det är så tråkigt med måndagar nu?! Eller så vet vi. Skit samma, snart är det fredag igen.

Nu när det har blivit kallare ute, (slog på värmen igen) kanske det blir nåt gjort inne också. Vi får väl se...nu är visst mannen hemma...middag!!


Av Yvonne - 11 maj 2008 10:24

Man blir ju förskräckt när klockan är halv tio när man vaknar!! I och för sig var den nog 02,00 när vi la oss, men i alla fall.

I går var ju en sån där dag som man har väntat på länge..varm solig LEDIG dag. Annars är det sol hela veckan, och på helgen när man är ledig blir det regn eller nåt. Vi var i alla fall ute och stökade på hela dagen, grillade till middag för första gången, hittade en ny bättre plats för pelargrillen, på baksidan, nära till  mat bordet i rummet. Tycker inte om att sitta i sol och värme och äta, så det blev perfekt. Vi hade ju tänkt åke ner med grejor till H & M, men vädret var för skadligt. I alla fall så fick E sticka neröver och hämta dotter och barnbarn, som blev hämtade här sedan av mor med sambo. Länge sen vi träffade dom, så det blev lite kaffe och prat om att nu MÅSTE vi träffas nån helg igen bara vi fyra som haft så mycket kul ihop.

Nå, jag plockade fram cyklarna och spolade av dem dammet.....och vi har cyklat redan!!!!  R ville att vi skulle komma dit på kvällen, så vi cyklade dit, därav den sena timmen, det blev en sån där sångådansafton. Det var länge sen. Så idag är man ju lite trött. Men bara lite.

Näe, nu ska det nog bli lite frukost här !!

Av Yvonne - 9 maj 2008 21:38

....och nu har vi äntligen ätit..surströmmingen. Först när jag kom hem satte jag mej på altanen, jättetrött. Så när E kom hem var ingen riktigt hungrig än, så vi började stöka ute. Han med traktorn och jag med bilen.

Nu är den torkad putsad och dammsugen invändigt, och tvättad så den glänser...nåja, nu tog jag väl i, gammelbil..glänser inte så det stör men den är ren. Vi missade " så ska det låta" ikväll, men, men, vad gör det. Nu sover E till ishockey. Själv ska jag nog ta och fila mina misshandlade naglar innan det är go´natt.

Av Yvonne - 8 maj 2008 21:45

Vilken skön kväll man kom hem till. kläderna åkte av, och vi har varit ute och rotat bland gräslök dragon jordgubbar och rabarber...och traktor (E). Inte ville man, men var väl tvungen gå in från altan nu då efter kaffestunden, ska ju jobba i morgon också...men det är fredag då och vi ska äta surströmming!!!

Och så är det nya bud för nästa vecka, E har jobb på hemmaplan då också..det blir till att skriva matsedel, alltså inte fil hela veckan..hmmm.

Sigge och Sotis jagar råttor, eller sork eller vad det nu är, för fullt, så dom är billiga i drift nu. Men man får ha dörren stängd!! Sommargrannen har inte dykt upp än, men risken finns till helgen, han skulle ju komma upp och elda. Den andra fritidsgrannen har bilat till Paris, R fick sms i morse när vi åkte till jobbet. Dom hade riktig sommar där nere. Men det har väl vi å snart.

I morgon ska jag nog plocka fram cykeln..brukar ha den som prydnad på gården på sommarn...haha.

Och så var det go´natt då....snart!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Klocka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards